Bendovi za sportske događaje

Želite li da proslavite neki dobar rezultat ili ulazak vašeg tima u viši rang takmičenja? To prosto nije moguće bez dobrog benda. Pogledajte bendove koji su ovde izlistani i odaberite jedan od njih. Vaš događaj pretvoriće se u proslavu za sećanje, a vaš tim ostaće motivisan da rezultat ponovi i naredne sezone.

PREMIUM ORKESTAR
TOP BENDOVI

Azzuro Band

Azzuro Band postoji od 2015. godine. Mlad I prespektivan bend koji vam pre svega nudi odlicno raspolozenje I pozitivnu energiju a zatim I programsku muziku, ali ni to nije sve, kao sto vec znate tu smo da ispunimo svaku vasu zelju, u bilo kom zanru muzike.

Scream Band Beograd

Dragi prijatelji! Projekat pod nazivom SCREAM BAND BEOGRAD, spoj je višegodišnjeg rada članova orkestra. Različiti senzibiliteti, omogućili su autentično izvođenje široke lepeze muzičkih žanrova. Od strane muzike, roka i popa, stranog i domaćeg, do narodne muzike novije i starije, bez koje je gotovo nezamislivo svako veselje.

Diverso Band

Ovaj mladi i energični sastav iz Beograda garancija je za kreiranje sjajne atmosfere. Bend postoji od 2012. godine i poseduje veliko iskustvo. Diverso bend bavi se i autorskom muzikom.

Maestro Band

Gasa i Maestro Band je mlad i moderan bend, sa pevačem koji je 2016. godine bio finalista muzičkog kampa “Maldivi” na Happy TV. Imaju veliko iskustvo i ogroman repertoar.

Bend Maldivi

Ovaj novosadski bend nastao je 2012. godine, a okuplja profesionalne muzičare koji uprks svojoj mladosti poseduju veliko iskustvo. Specijalizovani su za pop i folk muziku.

Republika Bend

Republika bend postoji od 2009. godine. Dugo su radili kao prateći bend za neka poznata imena sa naše estrade. Oni su mladi i energični, a krasi ih predanost i tačnost.

Dubai Bend

Dubai Bend sastavljen je od mladih i energičnih muzičara koji prave fantastičnu atmosferu na svim svojim svirkama. Nastupaju na svim vrstama proslava, najviše po repertoarskim svadbama.