Starogradska muzika

Starogradska muzika je nešto bez čega se ne može zamisliti veselje. Najviše ćete je čuti po kafanama i svadbama, posebno ili u kombinaciji sa narodnom muzikom. Instrumenti koje najviše vezujemo za sarogradsku muziku su violina, tamburica i trubači. Specifičnost ove muzike je što se svira “na uvce” i diže atmosferu do usijanja.

PREMIUM ORKESTAR
TOP BENDOVI

Azzuro Band

Azzuro Band postoji od 2015. godine. Mlad I prespektivan bend koji vam pre svega nudi odlicno raspolozenje I pozitivnu energiju a zatim I programsku muziku, ali ni to nije sve, kao sto vec znate tu smo da ispunimo svaku vasu zelju, u bilo kom zanru muzike.

Scream Band Beograd

Dragi prijatelji! Projekat pod nazivom SCREAM BAND BEOGRAD, spoj je višegodišnjeg rada članova orkestra. Različiti senzibiliteti, omogućili su autentično izvođenje široke lepeze muzičkih žanrova. Od strane muzike, roka i popa, stranog i domaćeg, do narodne muzike novije i starije, bez koje je gotovo nezamislivo svako veselje.

Maestro Band

Gasa i Maestro Band je mlad i moderan bend, sa pevačem koji je 2016. godine bio finalista muzičkog kampa “Maldivi” na Happy TV. Imaju veliko iskustvo i ogroman repertoar.

Bend Maldivi

Ovaj novosadski bend nastao je 2012. godine, a okuplja profesionalne muzičare koji uprks svojoj mladosti poseduju veliko iskustvo. Specijalizovani su za pop i folk muziku.

Republika Bend

Republika bend postoji od 2009. godine. Dugo su radili kao prateći bend za neka poznata imena sa naše estrade. Oni su mladi i energični, a krasi ih predanost i tačnost.

Menhetn Bend

Menhetn bend je idealan za sve vrste događaja uključujući venčanja, rođendane i druge proslave. Najviše iskustva imaju na korporativnim svirkama koje rade godinama i za mnoge poznate kompanije.