Bendovi iz Šapca

PREMIUM ORKESTAR
TOP BENDOVI

Azzuro Band

Azzuro Band postoji od 2015. godine. Mlad I prespektivan bend koji vam pre svega nudi odlicno raspolozenje I pozitivnu energiju a zatim I programsku muziku, ali ni to nije sve, kao sto vec znate tu smo da ispunimo svaku vasu zelju, u bilo kom zanru muzike.

Scream Band Beograd

Dragi prijatelji! Projekat pod nazivom SCREAM BAND BEOGRAD, spoj je višegodišnjeg rada članova orkestra. Različiti senzibiliteti, omogućili su autentično izvođenje široke lepeze muzičkih žanrova. Od strane muzike, roka i popa, stranog i domaćeg, do narodne muzike novije i starije, bez koje je gotovo nezamislivo svako veselje.

Dubai Bend

Dubai Bend sastavljen je od mladih i energičnih muzičara koji prave fantastičnu atmosferu na svim svojim svirkama. Nastupaju na svim vrstama proslava, najviše po repertoarskim svadbama.

Megamix Band

Megamix Band postoji od 2003. godine, a do sada su imali preko 2.000 nastupa u zemlji i inostranstvu. Bend je izdao tri studijska albuma sa kojih se izdvaja i nekoliko pop hitova. Specijalisti su za koorporativne događaje, a svirali su i drugim muzičarima.