Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo: Upisano 100 bendova na našem sajtu!

Ekipa naše redakcije je u proteklom periodu veoma vredno radila. U ovaj projekat smo uložili veliki trud i energiju. Nakon punih šest meseci, najzad možemo da kažemo da imamo nešto opipljivo, a pritom mislimo na ukupan broj do sada upisanih bendova na sajtu, koji iznosi ni manje ni više nego 100 bendova!

Ovaj projekat smo pokrenuli 2. aprila. Za koji dan će se navršiti punih šest meseci od kako radimo na sajtu. Za sve to vreme smo radili na dizajnu sajta, ali i na ubacivanju bendova tj. njihovih profila. Ovaj početni period protekao je tačno onako kako smo planirali. Sada se postavlja pitanje šta dalje?

Pre svega, sajt “Bendovi Srbije” nije ni blizu onoga kako smo zamislili da treba da izgleda i funkcioniše. A zamisao je sledeća, da profili bendova budu samo deo sajta. Glavni sadržaj bi trebalo da bude informativnog karaktera, a podrazumeva objavljivanje članaka o aktivnostima i novostima u vezi bendova. To je sledeći korak koji uveliko planiramo. Sada kada smo napravili bazu bendova sa kojima sarađujemo, želimo sve da ih pratimo, a povremeno i da pišemo o njima. U tom smislu vas pozivamo da nam javite ako postoji neki poseban povod da napišemo članak o vama ili vašem bendu.

Pretraživanje profila će takođe biti značajno unapređeno, pa će na veoma istaknutom mestu biti postavljeni filteri za pretragu bendova. Biće unapređen i prikaz po kategorijama na taj način da će svi bendovi biti nasumično prikazivani u svakoj kategoriji. Izuzetak će se odnositi na premium članove, koji će biti istaknuti pri vrhu odgovarajućih pretraga i kategorija. To su sve neke funkcije na kojima trenutno radimo.

Inače, broj pregleda našeg sajta je u konstantnom porastu, što je i normalno, jer imamo sve veći broj upisanih bendova. Do sada nas je posetilo 7.500 korisnika, a imali smo preko 27.000 otvorenih stranica.

Bendovi Srbije idu dalje. Hvala vam svima na dosadašnjoj podršci i pozivamo vas da nas preporučite i svojim kolegama muzičarima koji možda još uvek nisu čuli za nas.

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments