Za prvih mesec dana, upisano preko 30 bendova

NOVOSTI – 25.05.2018. – Digla se velika prašina oko našeg sajta, pa smo tako za prvih mesec dana upisali preko 30 bendova koji su nas ujedno preporučili svojim kolegama, tako da u narednom periodu očekujemo još više bendova i ostalih muzičara.

Foto: N. J.

Tehnički radovi na sajtu su okončani negde oko 20. aprila 2018. godine i već prvog dana smo počeli sa promocijom, pa smo odmah upisali prvi bend, a reč je o odžačkom sastavu Lazamer, sa kojima se i lično poznajemo.

Priča se momentalno zavrtela, pa smo od tog dana, na sajt upisivali u proseku jedan bend dnevno. Možemo slobodno reći da je to ogroman posao zato što se svakom bendu maksimalno posvetimo, proverimo svaku reč, svaki link i trudimo se da informacije budu jasne i precizne, kako bi naši čitaoci lako došli do traženog benda.

Pošto se sajt zove “Bendovi Srbije”, polako dodajemo po jedan bend u svako mesto, pa već sada na našem sajtu možete pronaći bend iz Bačke Palanke, Beograda, Novog Sada, Šida, Sivca, Kule, Sombora, Vrbasa, Srbobrana, Subotice, Zrenjanina, pa čak i Surdulice.

Redakcija

Podelite ovo sa prijateljima!