Blues / Jazz muzika

Ukoliko ste ljubitelj rok muzike svideće vam se blues & jazz. Između ostalih muzičkih pravaca, bluz i džez su bili najzaslužniji za nastanak rok muzike. To je muzika iz duše, prvenstveno svirana kao narodna i duhovna muzika u SAD-u. Odlikuju je zvukovi gitare, trube i saksofona. Strastvena muzika jakih vokalnih mogućnosti izvođača.

PREMIUM ORKESTAR
TOP BENDOVI

Azzuro Band

Azzuro Band postoji od 2015. godine. Mlad I prespektivan bend koji vam pre svega nudi odlicno raspolozenje I pozitivnu energiju a zatim I programsku muziku, ali ni to nije sve, kao sto vec znate tu smo da ispunimo svaku vasu zelju, u bilo kom zanru muzike.

Scream Band Beograd

Dragi prijatelji! Projekat pod nazivom SCREAM BAND BEOGRAD, spoj je višegodišnjeg rada članova orkestra. Različiti senzibiliteti, omogućili su autentično izvođenje široke lepeze muzičkih žanrova. Od strane muzike, roka i popa, stranog i domaćeg, do narodne muzike novije i starije, bez koje je gotovo nezamislivo svako veselje.

Grupa Žaoke

Grupa Žaoke postoji više od 15 godina, a sastavljena je od veoma iskusnih muzičara i sjajnih vokala koji mogu da iznesu gotovo sve muzičke žanrove i interpretacije domaćih i stranih hitova. 

Bolero Bend

Bolero Bend iz Bora je odličan izbor ako vam je potreban bend za svadbu, rođendan, krštenje i bilo koju vrstu događaja. Sastoji se od iskusnih i proverenih muzičara, koji će vašu proslavu učiniti događajem za pamćenje.

Perfect Band

Perfect Band na svojim svirkama pravi odličnu zabavu i veselu atmosferu. Maksimalno su profesionalni, a sviraju sve vrste proslava, uključujući svadbe, kompanijske proslave, mature, rođendane, rođenja dece, itd.