Izvorna muzika

Najlepša niska bisera može se napraviti birajući najveće hitove izvorne muzike. Po nekad treba malo prikočiti i bez mnogo buke i žamor jednostavno uživati u lepoj i dobroj pesmi. Izvorna muzika, muzika svih krajeva Srbije, muzika koja se večno pamti i ostaje, i ona je obeležje jednog podneblja, jednog nadahnutog momenta, jednog naroda. Izvorna muzika predstavlja izraz svega onog lepog sto se baštini i svega onog što nikada svoju vrednost neće izgubiti.

PREMIUM ORKESTAR
TOP BENDOVI

Azzuro Band

Azzuro Band postoji od 2015. godine. Mlad I prespektivan bend koji vam pre svega nudi odlicno raspolozenje I pozitivnu energiju a zatim I programsku muziku, ali ni to nije sve, kao sto vec znate tu smo da ispunimo svaku vasu zelju, u bilo kom zanru muzike.

Scream Band Beograd

Dragi prijatelji! Projekat pod nazivom SCREAM BAND BEOGRAD, spoj je višegodišnjeg rada članova orkestra. Različiti senzibiliteti, omogućili su autentično izvođenje široke lepeze muzičkih žanrova. Od strane muzike, roka i popa, stranog i domaćeg, do narodne muzike novije i starije, bez koje je gotovo nezamislivo svako veselje.