Bendovi iz Beograda

PREMIUM ORKESTAR
TOP BENDOVI

Azzuro Band

Azzuro Band postoji od 2015. godine. Mlad I prespektivan bend koji vam pre svega nudi odlicno raspolozenje I pozitivnu energiju a zatim I programsku muziku, ali ni to nije sve, kao sto vec znate tu smo da ispunimo svaku vasu zelju, u bilo kom zanru muzike.

Scream Band Beograd

Dragi prijatelji! Projekat pod nazivom SCREAM BAND BEOGRAD, spoj je višegodišnjeg rada članova orkestra. Različiti senzibiliteti, omogućili su autentično izvođenje široke lepeze muzičkih žanrova. Od strane muzike, roka i popa, stranog i domaćeg, do narodne muzike novije i starije, bez koje je gotovo nezamislivo svako veselje.

Diverso Band

Ovaj mladi i energični sastav iz Beograda garancija je za kreiranje sjajne atmosfere. Bend postoji od 2012. godine i poseduje veliko iskustvo. Diverso bend bavi se i autorskom muzikom.

Republika Bend

Republika bend postoji od 2009. godine. Dugo su radili kao prateći bend za neka poznata imena sa naše estrade. Oni su mladi i energični, a krasi ih predanost i tačnost.

Menhetn Bend

Menhetn bend je idealan za sve vrste događaja uključujući venčanja, rođendane i druge proslave. Najviše iskustva imaju na korporativnim svirkama koje rade godinama i za mnoge poznate kompanije. 

Grupa Kalkuta

Grupa Kalkuta sastavljena je od izuzetno kvalitetnih muzičara na čelu sa frontmenom Goranom Markovićem koji je ujedno pevač i klavijaturista. Ova grupa sastoji se od osnovnog benda sa Goranom, kao i od dodatnih muzičara koji se angažuju u zavisnosti od vaših potreba.

Grupa Žaoke

Grupa Žaoke postoji više od 15 godina, a sastavljena je od veoma iskusnih muzičara i sjajnih vokala koji mogu da iznesu gotovo sve muzičke žanrove i interpretacije domaćih i stranih hitova.