Sajt “Bendovi Srbije” počeo sa radom!

NOVOSTI – 20.04.2018. – Ove nedelje smo postavili sajt, kao i profile prvih bendova. Cilj sajta je da na jednom mestu objedinimo sve bendove koji realno žive od muzike i svih onih koji traže te bendove.

Dobru vidljivost svih bendova postićićemo dobrom optimizacijom sajta za Google pretragu. Za optimizaciju i izradu sajta se pobrinula kompanija Apakom.

Kao što možete videti, sajt je dobro koncipiran, pa bendove kategorizujemo po svom sastavu, vrsti muzike, događajima i gradovima. Ovakva kategorizacija je veoma bitna, jer ćemo poseticima kasnije omogućiti opciju napredne pretrage, pa će biti moguće za samo par sekundi pronaći recimo bend koji svira zabavnu muziku na rođendanima u Novom Sadu. Razume se, ovo je samo primer koji objašnjava suštinu i način funkcionisanja sajta “Bendovi Srbije”.

Mi naravno planiramo i proširenje funkcionalnosti ovog sajta, ali neka to ostane za budućnost, jer neće biti nimalo lako objediniti sve bendove Srbije na jednom mestu. Ipak, mi verujemo da ćemo uspeti.

Naša marketing služba počela je  sa radom, a Vas ozivamo vas da nam se i sami javite. To možete učiniti putem kontakt forme ili preko stranice “Dodaj bend“.

Redakcija

Podelite ovo sa prijateljima!