O nama

O nama

Portal “Bendovi Srbije” predstavlja mesto na kome se nalaze kontakt podaci i detaljan opis svih bendova iz Srbije koji žele da se promovišu i koje je moguće angažovati za različite vrste događaja. Sa idejom da sve bendove Srbije stavimo “pod isti krov”, rodio se naš portal koji je pre svega alat, pomoćno sredstvo za pronalaženje odgovarajućeg benda za planirani događaj.

Poslovni model Portala “Bendovi Srbije” je komercijalnog karaktera, što znači da objavljivanje informacija o bendovima nije besplatno. Za uzvrat, naši klijenti dobijaju brze i odlično optimizovane stranice za pretraživače, što je glavni preduslov za dobru poziciju na Google i ostalim sličnim servisima.

Kao što možete videti na posebnim stranicama bendova, mi ne ugovaramo rezervacije, niti želimo da se uplićemo u dogovor između osobe koja angažuje bend i samog benda. Svi podaci su javno dostupni, a naš zadatak je da informacije budu ažurne i predstavljene na pravi način kako bismo uštedeli vaše vreme u pronalaženju benda.

Redakciju Portala “Bendovi Srbije” čini mlada ekipa koja ulaže svoje znanje, pažnju i vreme, a sve sa ciljem da posetiocima sajta pruži najbolje moguće iskustvo u brzom pronalaženju potrebnih informacija o bendovima.

Redakcija