Beogradski tamburaši

Tamburaši, pa još beogradski, a uz to i odlični! Ovi iskusni i profesionalni muzičari poznati su po tome što prave sjajnu atmosferi i dobar provod gde god sviraju. 

Foto: Beogradski tamburaši


Kontakt i rezervacije:
069/145-77-69 Milan

Email: bgtamburasi@hotmail.com

Veb sajt: bgtamburasi.wixsite.com/beogradski-tamburasi

Broj članova: 4+2

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Rock’n’Roll, Starogradska

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Humanitarni koncert

Sedište benda: Beograd

Facebook: Beogradski Tamburasi

Youtube: Beogradski Tamburasi

O nama:

Beogradski tamburaši su nastupali gotovo na svim nacionalnim televizijama. Imaju odličnu saradnju sa produkcijom “Emotion”, nastupali su u poznatom šou “Tvoje lice zvuči poznato”. Učestvovali su i na snimanju spota Saše Matića za pesmu “Sto svirača”, što je potvrda profesionalnosti i ozbiljnosti ovog orkestra.

Od repertoara izvode praktično sve. Tako na njihovim svirkama pored narodnog i zabavnog zvuka možete čuti čak i Bitlse, ali i italijanske i ruske pesme. Spremni su da odgovore na sve vaše želje i izazove.

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Maša
Maša
08.03.2022. 20:33

Sve pohvale za ovaj bend. Veoma profesionalni, veoma korektni, veoma prijatni, potpuno opravdali preporuku koju smo dobili za njih. Atmosferu su uzdigli do usijanja već na samom početku, i tako je i ostalo sve do fajronta. Ako budemo opet nešto slavili, sigurno ćemo njih pozvati da nas razvesele.