Trubački orkestar Viktorija

Najbolji provod po celoj Srbiji i Evropi pravi upravo trubački orkestar „Viktorija“! Sa iskustvom od preko 15 godina, mnogobrojnim nastupima i prestižnim takmičenjima, trubači „Viktorija“ će vašu proslavu sigurno podići na noge.


Kontakt i rezervacije: 
Dragan Kocić 063/855-40-11

Email: kontakt@trubaci-viktorija.com

Veb sajt: Trubači za svadbe Viktorija

Broj članova: 7

Muzički žanrovi: Narodna / Folk

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Sahrana

Sedište benda: Novi Sad

O nama:

Na inicijativu Dragana Kocića, dugogodišnjeg člana orkestra Bobana i Marka Markovića, 2002. godine osnovan je trubački orkestar „Viktorija“. Ideja da se orkestar nazove „Viktorija“ dolazi od značenja reči koja na mnogim jezicima i u različitim varijantama u prevodi znači pobeda! Pobeda je ujedno i motiv orkestar, želja, entuzijazam, da pobede granice muzike i da se stalno dokazujemo u što boljem izdanju, kao jedan od liderskih trubačkih orkestara na Balkanu.

Draganovo iskustvo sa orkestrom Bobana i Marka Markovića, donelo je veliku svežinu u zvucima trube sa jednom jasnom vizijom, da muzika nema granice!

Proteklih godina, orkestar je pored Bobana i Marka Markovća, sarađivao i sa Biljom Krstić, orkestrom Balkanika, Goranom Bregovićem i mnogim drugim eminentnim umetnicima posebno iz onih muzičkih pravaca koji su težili očuvanju muzičke kulture i tradicije Srbije.

Orkestar je u dosadašnjoj karijeri učestvovao na mnogim prestižnim takmičenjima, a najdraže nagrade su sigurno Najbolji orkestar 2002. (u kategoriju mladih) i Prva truba 2003. takođe u kategoriju mladih.

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Sasa
Sasa
20.12.2018. 16:32

Majstori svog zanata, trubacki orkestar kad se pojavi tad nastaje ludilo.Slusao sam bend Veseli Moci iz Novog Sada napravili su takvu atmosferu u sali da su stolovi bili prazni svi su igrali.