Smiley Band

Smiley Band postoji više od 18 godina, ali radi sa istim intenzitetom i energijom kao i na početku svog postojanja. Svirali su na mnogim događajima širom Srbije, ali i van granica naše zemlje.


Kontakt i rezervacije: 
065/561-7-000 Đema

Email: kudsmajli@gmail.com

Broj članova: 6

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Starogradska

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Humanitarni koncert

Sedište benda: Smederevska Palanka

Facebook: Smiley Smajli Bend Serbia

O nama:

Odličan repertoar i sjajni muzičari nikoga od gostiju ne ostavljaju ravnodušnim. Sviraju domaći i strani pop, kao i narodnu i starogradsku muziku. Po potrebi angažuju proverene harmonikaše, saksofoniste, violiniste i pevače kako bi sve zvučalo onako kako to domaćini veselja očekuju.

Sarađivali su sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Džeja, Miru Škorić, Vesnu Zmijanac, Sašu Matića, Seku Aleksić i mnoge druge.

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Radoslav Jovičić
Radoslav Jovičić
30.12.2018. 12:51

29.12.2108. sam slušao bend. Muzički odlično ukompovana ekipa i zabavna muzika im je mnogo ubedljivija.Utisak kvario harmonikaš i ona punija pevačica, a sve ostalo je bilo sasvim ok. ZELIM IM MNOGO USPEHA .

Lidija Eric
Lidija Eric
17.06.2019. 20:32

Fenomenalna ekipa,
Slusala sam ih x puta u razlicitim gradovima a imala sam srece da rade punoletstvo mom sinu.Jako su profesionalni.Prave odlicnu atmosferu,repertoar je fenomenalan.Sve pohvale i preporuka svima…sigurno zagarantovan dobar provod.

ana
ana
01.05.2020. 01:18
Odgovori  Lidija Eric

ko ? su oni ? … I odakle su ? 🙂 OČIGLEDNO neki zloupotrebljavaju to ime i *imidž* ;( – pod tim imenom su NEKI radili svadbu mog zeta i moje ćerke 26.05.19. i UOPŠTE nisu bili *profesionalni*(nisu čuli za Dadu T., tj.kao *ne znamo* „da li znaš da te volim…*), čak ni pristojni u ponašanju prema meni, (mladina majka) jer *kao* ne znaju : https://youtu.be/POw9phov6bY ZNAČI SRAM IH BILO – SAMO DAJ PARE , PARE, PARE.,…, … .
P.S. drago će mi biti ako dobijem odgovor.

ana
ana
30.04.2020. 23:06

ŽAO MI JE: nikog od VAS ne prepoznajem da ste bili na NAŠEM veselju, a ONI su se predstavili kao : Smiley Band … ni …net vas ne prepoznaje … LAŽ. LAŽ I SRAMOTA. LAŽ. (isto sam kazala i na veselju, TJ.posle veselja: NEMA REALNE ŠANSE da bilo koja muzika peva na veselju, a NEZNA : https://youtu.be/FBK514sSkd8 ) …(nije bilo lepo 🙁 ) .

ana
ana
30.04.2020. 23:24

ko god da je *glavni* u Smiley Band – mogu mu kazati: … VAŠE IME ZLOUPOTREBLJAVAJU. (tj.BRUKAJU). … ono … jel moguće da IDETE na svadbe, a NE ZNATE: https://youtu.be/IbwRmLvFj80 (ako je to istina … ono … ok … 🙁 ) p.s.srbija … 🙁