Smiley Band

Smiley Band postoji više od 18 godina, ali radi sa istim intenzitetom i energijom kao i na početku svog postojanja. Svirali su na mnogim događajima širom Srbije, ali i van granica naše zemlje.


Kontakt i rezervacije: 
065/561-7-000 Đema

Email: kudsmajli@gmail.com

Broj članova: 6

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Starogradska

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Humanitarni koncert

Sedište benda: Smederevska Palanka

Facebook: Smiley Smajli Bend Serbia

O nama:

Odličan repertoar i sjajni muzičari nikoga od gostiju ne ostavljaju ravnodušnim. Sviraju domaći i strani pop, kao i narodnu i starogradsku muziku. Po potrebi angažuju proverene harmonikaše, saksofoniste, violiniste i pevače kako bi sve zvučalo onako kako to domaćini veselja očekuju.

Sarađivali su sa mnogim zvezdama sa naše estrade, uključujući Džeja, Miru Škorić, Vesnu Zmijanac, Sašu Matića, Seku Aleksić i mnoge druge.

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!

Pogledajte još i...

Vaši utisci o bendu

2 Utisci na "Smiley Band"

avatar
Radoslav Jovičić
Guest

29.12.2108. sam slušao bend. Muzički odlično ukompovana ekipa i zabavna muzika im je mnogo ubedljivija.Utisak kvario harmonikaš i ona punija pevačica, a sve ostalo je bilo sasvim ok. ZELIM IM MNOGO USPEHA .

Lidija Eric
Guest

Fenomenalna ekipa,
Slusala sam ih x puta u razlicitim gradovima a imala sam srece da rade punoletstvo mom sinu.Jako su profesionalni.Prave odlicnu atmosferu,repertoar je fenomenalan.Sve pohvale i preporuka svima…sigurno zagarantovan dobar provod.