Reset

Sastavljen od iskusnih muzičara, svako najbolji u svom poslu, „Reset“ je do sada stekao široku publiku, veliko iskustvo i još veću energiju koju prenose na svakom nastupu. 

Foto: Reset


Kontakt i rezervacije:
Stefan 064/12-89-265

Email: resetbend@gmail.com

Broj članova: 6

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Rock’n’RollStarogradska

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Humanitarni koncert

Sedište benda: Beograd

Facebook: Reset

Instagram: reset_band_official

Youtube: Reset Band Official

O nama:

Za njih se slobodno može reći da su krenuli „od nule“, što znači da su postavili jake temelje i sve što su do sada izgradili, sami su izgurali do kraja. Na svojim nastupima to i potvrđuju, a publika uvek prepozna kvalitet.

Učestvovali su u raznim televizijskim emisijama, nastupali su u mnogobrojim klubovima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njihove nastupe u Austriji, Crnoj Gori, Makedoniji i ostalim zemljama bivše Jugoslavije, publika i danas pamti.

Reset je do sada izdao svoje dve pesme, „Kralj“ i „Deset kumova“ koje su odmah postale hitovi i publika ih rado peva. Što se repertoara tiče, na njihovoj listi pesama se može pronaći sve od A do Š, tako da vam je dobra zabava zagarantovana.

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments