Prestige Band

Prestige band je poznati beogradski bend, koji  čini sedmoro članova – muški i ženski vokal, gitarista, harmonikaš, violinista, klavijaturista, bas klavjaturista i bubnjar.

Foto: Prestige Band


Kontakt i rezervacije: 
064/207-93-67

Email: srdjankostic77@yahoo.com

Veb sajt: www.prestige-band.com

Broj članova: 8

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Rock’n’Roll, Izvorna, Starogradska

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje

Sedište benda: Beograd

Facebook: Prestige BAND- Beograd

Instagram: prestige_band_beograd

Youtube: Prestige Band

O nama:

Bend je poznat po vrhunskoj svirci, sjajnom repertoaru. U našem bendu vlada pozitivna energija, prefinjen ukus, nesebično zalaganje da klijentima napravimo žurke koje se prepričavaju godinama. Atraktivna izvođenja koje prate najnovija zvučna oprema i moderna rasveta, svaki nastup benda čine jedinstvenim i nezaboravnim.

Kao najbolji bend za moderne i tradicionalne svadbe sa detaljno probranim repertoarom  je svakako pravi izbor za Vaše najsvečanije privatne proslave.

Svadbe / venčanja, poslovni – korporativni događaji, klupski nastupi, žurke, druge privatne proslave. Sviramo različite žanrove muzike, u bendu sviraju i muzičari sa Akademijom, nastupali smo na mnogim televizijskim stanicama. Imamo saradnju sa mnogim muzičkim zvezdama sa kojima smo nastupali i koje smo pratili, koje možemo da angažujemo po vašoj želji.

Naš cilj je da Vaše venčanje učinimo magičnim. Da Vas i Vaše goste zabavimo atraktivnim show programom i da se o tom danu priča, to je za nas najbolja preporuka. Program koji se pravi za nastup nije određen samo ukusom benda, već zavisi od samih želja klijenata. Kada nastupamo kao bend za svadbe, gde je najčešće struktura gostiju šarenolika, naša preporuka je da se sviraju svi žanrovi.

Saradjujemo sa dosta Zvezda sa estrade, Zvezda granda i Pinkovih zvezda i možemo ih angažovati za Vašu proslavu.

Šef benda: Srdjan Kostić

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments