Modus Bend

Modus Bend je poznat po svojim nastupima na kojima stvara vrhunsku atmosferu. Repertoar ovog benda je odličan i uvek aktuelan. Sviraju domaći i strani pop i rock, kao i staru i novu narodnu muziku. 

Foto: Modus Bend


Kontakt i rezervacije: 
Dejan 062/501-166

Email: modusbend@yahoo.com

Veb sajt: www.modusbend.com

Broj članova: 6

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Rock’n’Roll, Starogradska

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Humanitarni koncert

Sedište benda: Beograd

Facebook: Modus Band

Instagram: modusbend

Youtube: ModusBendOfficial

O nama:

Ono što je posebno karakteristično za ovaj bend jeste da se sastoji od četiri izuzetno kvalitetna vokala. Tamara je veoma poznata u domaćim muzičkim krugovima jer se muzikom bavi od 90-ih kada je imala i nekoliko dobro poznatih hitova (Ostani i Gde si ti). Snimila je tri CD-a sa grupama Mayday, Vanila i Charter. Sarađivala je sa mnogim poznatim imenima sa estrade poput Nede Ukraden i Zija Valentina. Muški vokal benda Nenad ima 25 godina, ali se muzikom bavi od svoje četrnaeste godine.

Bend je često angažovan širom Srbije na različitim događajima. Sviraju svadbe, maturske žurke, privatne proslave, ali i po klubovima i diskotekama. Modus Bend je kvalitetan spoj iskustva, dobre svirke i širokog repertoara.

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments