Megamix Band

Megamix Band postoji od 2003. godine, a do sada su imali preko 2.000 nastupa u zemlji i inostranstvu. Bend je izdao tri studijska albuma sa kojih se izdvaja i nekoliko pop hitova. Specijalisti su za koorporativne događaje, a svirali su i drugim muzičarima. 

Foto: Megamix Band


Kontakt i rezervacije: 
065/221-46-01 Stevan

Email: megamixband@gmail.com

Veb sajt: megamixband.com

Broj članova: 7

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Rock’n’Roll

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Humanitarni koncert

Sedište benda: Šabac

Facebook: Megamix Band

Instagram: megamixband

Youtube: Megamix Band

O nama:

Bend se sastoji od sedam kvalitetnih muzičara od kojih su dva veoma prepoznatljiva vokala, Nataša Stević i Bojan Veličković. Repertoar benda je veoma širok, pa muzičari mogu da vam izađu u susret i odsviraju praktično sve što želite. Pored folk, pop i rock muzike, nisu im strane ni italijanske operete i klasična muzika, grčki i španski hitovi, ruske i portugalske pesme, filmska muzika i još mnogo toga.

Ono što je veoma bitno napomenuti jeste da u dogovoru sa bendom možete i sami da oblikujete svoj event sa repertoarom koji vam najviše odgovara. Megamix bend će vas maksimalno ispoštovati, a događaj koji organizujete ćete dugo pamtiti.

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments