Grupa Kalkuta

Grupa Kalkuta sastavljena je od izuzetno kvalitetnih muzičara na čelu sa frontmenom Goranom Markovićem koji je ujedno pevač i klavijaturista. Ova grupa sastoji se od osnovnog benda sa Goranom, kao i od dodatnih muzičara koji se angažuju u zavisnosti od vaših potreba.

Foto: Grupa Kalkuta


Kontakt i rezervacije:
062/454-351 Nevena

Email: goci33@yahoo.com

Veb sajt: www.grupakalkuta.com

Broj članova: 6

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Rock’n’Roll, Starogradska

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Humanitarni koncert

Sedište benda: Novi SadBeograd

Facebook: Goran Grupa Kalkuta Markovic

Instagram: gorkikalkuta

Youtube: grupa KALKUTA

O nama:

Ako vam je potreban kvalitetan i muzički potkovan bend za svadbu, punoletstvo, krštenje ili neku drugu vrstu proslave, onda ne tražite dalje. Grupa Kalkuta će vam pomoći oko definisanja muzičkog formata proslave i kompletnog repertoara. Vi birate žanrove i željene instrumente, a sve ostalo ćete lako dogovoriti sa Goranom, koji je glavni organizator benda.

Veliki broj bendova se trudi da na sceni pre svega napravi šou. Grupa Kalkuta kao prioritet na svim svojim svirkama stavlja kvalitet interpretacije i muzičkog izvođenja. Repertoar koji možete očekivati od ovog benda je izuzetan, po svom obimu i kvalitetu, ali je takođe i fleksibilan, pa možete očekivati da se u toku same proslave, a u dogovoru sa vama on menja po potrebi i reakcijama gostiju. U svakom slučaju, očekujte dobru i energičnu svirku.

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments