De Marko Bend

Želja i cilj De Marko benda je luda i nezaboravna zabava. Originalan stajling, zanimljiv nastup, raznovrstan repertoar i vrhunska oprema ostavljaju fantastičan utisak, a precizno i osmišljeno slaganje repertoara redovno dovodi atmosferu do usijanja.

Foto: De Marko Bend


Kontakt i rezervacije: 
063/77-20-662 Slavko

Email: demarkobend@gmail.com

Veb sajt: demarkobend.com

Broj članova: 7+1

Muzički žanrovi: Narodna / Folk, Zabavna / Pop, Rock’n’Roll, Starogradska

Nastupaju na: Svadba / Venčanje, Rođendan, Krštenje, Godišnjica, Matursko veče, Apsolventsko veče, Slava, Nova godina, Klub svirka, Sportski događaj, Humanitarni koncert

Sedište benda: Beograd

Facebook: De Marko Bend

Instagram: demarkobend

Youtube: De Marko Bend

O nama:

De Marko Bend svira uglavnom po dogovorenom programu sa mladencima, a u toku večeri prave najviše dve pauze u trajanju od 20 minuta. U sklopu benda imaju i harmoniku, a violinistu angažuju po potrebi. Što se tiče atmosfere i scenskog nastupa, potrudili su se da obezbede najmoderniju opremu, od ozvučenja, preko svetlosnih efekata, pa do suvog leda.

Ukoliko vas zanima cena, najbolje bi bilo da ih direktno pozovete, jer ona uglavnom zavisi od udaljenosti, doba godine, da li je sezona ili ne.

Sviraju od narodnjaka, starih i novih do pop & rock domaćih i stranih numera, većinom onih brzih i veselih, koje su neophodne za stvaranje dobre i raspevane atmosfere.

Do sada su izdali:

Slavko De Marko Bend & Istok Zapad Bend – „Pijem“ (album za City records)
De Marko Bend -„Poleti“ (album za PGP RTS)

Foto:

Video:

 

 

Podelite ovo sa prijateljima!
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments